Saturday, March 4, 2017

Paast Euroopa eest algab: abimaterjalid ja info


Kallid sõbrad, 
Millisel võimsal ajal me elame!  Jumal on Euroopa kohta märku andmas paljudele juhtidel maailmas üle kogu Kristuse ihu. Sosinaid tulevasest Jumala liikumisest võib kuulda kõigil me maadel. Oh, et Jeesus saaks kätte oma täieliku pärandi palga meie kontinendil, meie rahva hulgas ja meie perekonnast!

Oleme kogunenud 40-päevaseks palveks, et nõusytuda sellega, mida Isa on öelnud oma Pojale:Küsi minult ja ma annan paganad su pärandiks ja maailma otsad su omandiks! Käeoleval pühitsuse ajastul me räägime Jumala igatsusest talle tagasi ning me teame, et ta vastab sellele. Paastudes kummardume me Taeva ja Maa kuninga ette, tehes koostööd temaga üteldes: "Sinu riik tulgu, sinu tahtmine sündigu!" Paastudes ei teeni me midagi välja oma Isalt, vaid me joondame oma südamed Tema omaga liigume koos Tema vaimuga. Teisisõnu on paastumine "innukas küsimine/palumine"

Paastumine on üks Jumala suuri ande. Olen isiklikult kogenud rohkem läbimurdeid oma elus paastumise kui millegi muu kaudu. Paastumine tähendab meie südamete avamist Jumalale ja palumist, et Tema tuli laskuks meie peale nii nagu Nelipühal. Me deklareerime, et meie vajadus Jumala järele on suurem kui vajadus toidu, füüsilise jõu või mugavuse järele. 

Alustades koos seda rännakut tahame me algatusest Euroopa saab päästetud [Europe Shall Be Saved (ESBS)] anda sulle mõned abimaterjalid, mis võiksid Sind Su teekonnal aidata. Paastumine on tervislik, (kui see pole Su tervislikule seisundile vastunäidustatud. Kui on, siis räägi oma arstiga), kuid Sa saad kogema väljakutseid.  Kui Sa pole kunagi varem paastunud, võid ennast tunda nõrgemana kui tavaliselt, pisut rohkem ärritunud ja väiksema ajumahuga terve päeva jooksul, kuid Su vaim hakkab ellu ärkama!

Aitamaks Sul toime tulla nende muhkudega tee peal, oleme kogunud mõned abistavad ja inspireerivad juhendmaterjale, mis aitavd Sul valmistuda  nendeks 40 päevaks.

Kui oskad inglise keelt, on Sulle siin väga head õpetust:

9 põhjust paastuda - Jentezen Franklin
https://youtu.be/ro5N-hh8qZw

6 asja, mida paastumine teeb - Jentezen Franklin
https://youtu.be/5TXpoiHl7bk

Paastumine täieliku võidu saavutamiseks - Jentezen Franklin
https://youtu.be/2lNXLfFiyOg

Paastumisalase õpetuse nimekiri Jentezen Franklinilt:
https://www.youtube.com/playlist?list=PL5kL1HHNtpg7t0qpgNx1_fbsQYwOAsAPt

Samuti on Mike Bickle, Rahvusvajhelise palvekoja direktor Kansas Citys aastaid innustanud inimesi paastuma ja palvetama. Siin on tasuta e-raamat paastumisest, mida võid oma arvutis lugeda või välja printida. See on väga praktiline materjal ja ainult 150 lehekülge, mida saab paari päevaga läbi lugeda:
http://www.mikebickle.org.edgesuite.net/MikeBickleVOD/Books/Book_-_The_Rewards_of_Fasting_-_Mike_Bickle.pdf

Kui saad aru saksa keelest, on meil samuti väga suurepärane õpetus, mida võid vaadata:

Für einen Durchbruch in Europa - Johannes Hartl
https://youtu.be/SyPlv9X1eKk

Siin on selle jutluse skript:
https://shop.gebetshaus.org/media/pdf/06/15/cc/Fasten-F-r-einen-Durchbruch-in-Europa-Skript[11].pdf


Eestikeelsena on olemas Toivo Jürgensoni "Paastumine-On see imerohi?"

Terve paastumise aja jooksul postitame uudiseid, palveteemasid, tunnistusi ja muud. 
Ole valvel!

Issanda ligiolu olgu meiega,
ESBS tiimi nimel,
Jakob Pilz
Tõlgitud: The Fast begins: Resources and Instructions

No comments:

Post a Comment