Wednesday, March 8, 2017

Riina Aasa nägemused Eestimaast. 4.märts 2017

Nägin eelmisel nädalal kolm selget nägemust.  

Esimeses näitas Isand meile, et kogu Eesti on sattunud Iisebeli võimusesse, nägin eesti kaarti, mis oli tihedalt täis otsekui valimisjaoskonna registreerimislaudu, iga laua taga istus töötaja, kes palehigis rahvast registrisse kandis. Mulle näidati, et neid on seal järjekordades tuhandeid! Ja sõna, mis mulle öeldi, oli "Iisebeli lõikustöölised". Sain aru, et samal ajal kui suurem osa kogudusest tegeleb ei-tea-millega, iseendale kaitse palumise ja äravõtmise (jalgalaskmise) ootusega, võtab Iisebel oma valeprohvetitega lõikust sisse, ja tema töötajad ei jõua kõiki tahtjaid enam vastugi võtta, järjekorrad on nii pikad. Te võite ise arvata, millega need lõikustöölised tegelevad: sensitiivid, meediumid, vabamüürlased, joogaõpetajad, massaazikunstnikud, energiate tasakaalustajad, kanaliseerijad, nägijad, ennustajad, nõiad, tervendajad, new-age'i poed, tervendavad kristallid, unenäopüüdjad, tuulekellad, küünlad jms. Ise teate, mis toimub televisioonis ja ajakirjanduses, isegi koolides ja lasteaias, see on Iisebeli lõikustööliste laus-uputus.


Teine nägemus anti Eesti eest palvetades, nägin merd ja kaluripaate, merest tõsteti välja suuri võrgutäisi kalu - tonnide kaupa. Ja sõna oli: Iisebeli kalamehed. Sama mõte - sel ajal kui kogudus on oma tegevusega suuremas enamuses piibli ja apostellike aluste pealt ammu maha libisenud, püüab Iisebeli posijate armee välja tonnide viisi Isanda kalu, kelle oleks Tema sulased pidanud välja püüdma. Nüüd teeb Iisebel selle töö ära nende eest. Palusin et need võrgud alt lahti lõigataks ja kalad merre tagasi kukuks. Parem meres kui nõiduse orjuses, lapsed ja lapselapsed neljanda põlveni maadlemas needustega, millega neil midagi pistmist pole.


Kolmas nägemus anti palves päev hiljem. Nägin Eestist tõusmas suurt puud, suure võraga, palju-palju oksi, viljad okstel. Ja Isand näitas, et see on kogu selle lokkava okultismi puu. Ta ütles, et meil pole vaja tegeleda okste kärpimisega, ehk siis nõiduse eri haruvormide ja -väljenduste ja "viljadega" ükshaaval. Ta näitas, et meil tuleb minna alla, juurte juurde, mis ulatuvad sajanditesse. Nägin jämedaid juuri nagu tammel, minemas sügavale Eesti maa sisse. Sain aru et see on tõsi, kogu meie lokkav okultismikultus on avalikult välja reklaamitud kui "Eesti on nõidade maa", viidates sajandite tagustele lepingutele mis on sõlmitud kurjade vaimudega. Meie meedia ja avalikkus on selgelt väljendanud oma uhkust meie okultsete juurte ja ajaloo üle. Seega ammutab praegune vohav kultus oma jõu iidseist riitustest ja hiitest, kus iganes neid sooritatud on. Ja see, mis me näeme, on selle puu maapealne osa, mis vanast kännust uuesti vohama on löönud. 

Palume tarkust, kuidas edasi. Ühtegi nägemust ei anta niisama. Jumalal on midagi plaanis. Seepärast palungi, oleme valvel ja oleme julged, meie rahvas on hukkumas Iisebeli kalavõrkudes, nende nimesid kantakse vaimumaailmas okultismi surmaraamatutesse, andes neile jõududele legitiimseid aluseid järgmiste põlvede ahistamiseks ja seestamiseks. Palume oma rahva saatuse pärast, Jeesuse Nimel. Aamen.

Allikas: https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=335943900134422&id=100011564442522

No comments:

Post a Comment