Sunday, March 19, 2017

Päev 19 - Üks miljard hinge

Läheneme teise 10-päevase perioodi lõpule. Oleme saanud nii julgustatud inimeste tagasisidest. Palju on meile kirjutanud, et nad paastuvad mahla juues või isegi vaid veega. Tean, kui raske on toidust loobuda pingelise päevakava raames, kus tuleb tegeleda töö, pere ja paljude muude kohustustega. Isegi seda kirjutades tunnetan ma Isa malbet südant ütlemas: "Ma olen nii uhke oma laste üle. See ohver on ilus hästilõhnav ohver Minule.”
 
Meie füüsilises nõrkuses saab tema vägi täiuslikuks. Saame nägema vastuseid oma palvetele. Ilma ühegi kahtluse varjuta, sest: 
17 Iga hea and ja iga täiuslik kink tuleb ülalt, valguste Isalt, kelle juures ei ole muutust ega varjutuste varju.
Jakoobuse 1:17

 
Nii nagu Ta vastas oma lastele minevikus, nii vastab Ta taas ka meile. Ta on seesama eile, täna ja igavesti. 
 
Palvetades tahaksin ma, et me hoiaksime seda eesmärki silme ees: Tahame näha 100 miljonit päästetud hinge järgmise 10 aasta jooksul Euroopas. 
Kristuse ihu juhid meie mandril tunnetasid, et see arv on Jumala südames ja kuigi see tundub inimlikult võimatu, pole Jumalale miski võimatu. 
 
Tahaksin teile tutvustada veel üht tähtsat arvu: üks miljard hinge. Paljud prohvetlikud inimesed Kristuse ihus üle kogu maailma on öelnud, et suurim ärkamine, mida maailm on kunagi näinud, on veel tulemas. Et ühel päeval me näeme, et üks miljard hinge on tulnud Jumala riiki. 
Näeme seda ka kahes kirjakohas:
 
14 Ja seda Kuningriigi evangeeliumi kuulutatakse kogu ilmamaale, tunnistuseks kõigile rahvastele, ja siis tuleb lõpp.
Matteuse 24:14

 
9 Pärast seda ma nägin, ennäe: suur rahvahulk, keda ükski ei suutnud loendada, kõigist paganahõimudest ja suguharudest ja rahvastest ja keeltest seisis trooni ees ning Talle ees, valged rüüd üll ja palmioksad käes. 10 Nad hüüdsid suure häälega: „Pääste on meie Jumalal, kes istub Troonil, ja Tallel!”
Ilmutuseraamat 7:9-10

 
Esimeses kirjakohas Suur Prohvet Jeesus, kes on tegelikult suurem kui prohvet, kinnitab, et Evangeeliumi peab kuulutatama maailma otsteni, enne kui see kõik läbi saab. Ta ütleb, et siis pole ühtki inimgruppi, kes ei oleks olnud kuulnud imelist evangeeliumi. 
Näeme selle salmi tulemusi Ilmutuseraamatus 7:9-10. Evangeelium sai kuulutatud ning nüüd iga hõim, keelerühm ja rahvas on trooni ees esindatud. Rahvad deklareerivad, et pääste kuulub Jeesusele ja üksnes temale. 
 
Palvetagem 100 miljoni hinge eest Euroopas ning uskugem, et ka miljard hinge tervest maailmast saab päästetud. Suur Hingede Ärkamine Euroopas on vaid algus. 

Jumal on tegutsemas ja Temal on suuri asju plaanis. 

Tõlgitud: Day 19 - 1 Billion Souls

No comments:

Post a Comment