Saturday, March 11, 2017

Päev 11-12 - Deklareeriva palve vägi

Sõnadel on vägi. Palve pole mitte ainult palumine asjade pärast, vaid see on ka vaimulike reaalsuste ja tõe tunnistamine ja deklareerimine. 'Issand on mu valgus ja mu pääste,' tunnistab Taavet psalmis 27. Kuid on olemas ka prohvetlik kuulutamine Jumala tervendavatest eesmärkidest. Hesekiel 37 näitab Jumal prohvetile hiiglaslikku põldu kuivanud luudega ja käsib tal rääkida tuulele ning rääkida luudele, et uus elu tuleks surnud luudesse. Usus väljaöeldud sõnades on vägi. 

Liikumine 'Euroopa saab päästetud' algas veendumusega, et see on Jumala tahe näha Euroopat päästetuna ning nüüd on käes aeg deklareerida seda kavatsust Issandale. Miks peaks Jumalal olema võimatu tuua 100 miljonit hinge kuningriiki järgmise 10 aasta jooksul? Kõik algab palvest ja sellest, et me tõesti usume, et see võimalik on.

Me julgustame igaüht igaüht deklareerima seda lauset 'Euroopa saab päästetud' iga päev kell 5pm EST (18.00 Eestis). Loomulikult võiksid kõik inimesed palvetada ka ärkamise eest euroopas kogu päeva jooksul. Kuid selle lühikese hetke kaudu päevas tuletatakse meile meelde, et see on ühine pingutus ja me oleme selles kõik koos! 

Võib-olla tahaksid Sa panna kella helisema selleks ajaks, et mitte unustada? 



No comments:

Post a Comment