Friday, March 10, 2017

Päev 10 - Esimese kümne päeva kokkuvõte

Täna on viimane päev, kui keskendume kogudusele Euroopas. Alates homsest palvetame Töötegijate eest Lõikusepõllul. Palume evangelistlike organisatsioonide, krusaadide ja teiste ettevõtmiste eest, et need tooksid lõikuse 'aita'.

Vaadates tagasi tahan ma julgustada meid sellega: Meil on üle 4000 inimese, kes on end kirja pannud, et paastuda! See on imeline! Issand on üles äratamas südameid üle kogu maailma, et palvetada ja paastuda just nüüd. Suzette Hattingh, tugev eestpalvetaja Kristuse ihus, kutsus paljusid inimesi paastuma umbes samal ajal. Colorado Springs'is  üks organisatsioon, mis on lähedane organisatsioonile 'Iga kodu Kristusele' tegi üleskutse 40-päevaseks paastuks täpselt samal ajal, et palvetada iga päev evangeliseerimata inimgruppide eest. Grupp Kolumbiast võttis meiega ühendust, teatades, et 150 inimest alustasid 40-päevast paastu vaid kolm päeva varem kui meie, teadmata, mida meie tahtsime teha.

Issand ärgitab üles südameid üle maailma, et nad nõustuksid Temaga. Kas võib olla nii, et Tal on midagi plaanis? Kas võib olla, et me elame veel ühe Suure Püha Vaimu Väljavalamise ajal? Ma julgen uskuda, et tema südames on vastata meie anumistele.

Saagu Tema kogudus täidetud Jumala nähtava ligioluga, nagu me seda kunagi varem näinud ei ole! Kujuta ette oma kogudust, tavalise pühapäeva hommikusel teenistusel, äkki tuleb võimas kohisev tuul, elava tule keeled. Ja mitte keegi pole enam endine.

Selline asi on muutumas mu südame igapäevaseks unelmaks. Et Jumal külastaks meid. Kui Tema tuleb meie juurde, ei jää miski enam endiseks. Me südamed saavad igaveseks muudetud kogedes Jumala ligiolu üha rohkem. Inimesed, kes olid täiesti eksinud ja katki, leiavad pääste ja tervenemise Tema armulikes kätes. Nii usklikud kui ka uskmatud kogevad Jumalat viisil, nagu ei iial varem. 
 Kujutame ette ilusat paisjärve ning me imetleme tema ilu. Kuid siis, korraga puruneb tamm ja vee kogu jõud päästetakse valla. Sellest aukartuse hetkest alates ei näe me kunagi vett enam nii, nagu enne. Samamoodi, kui me kord kogeme Jumala kogu väge, pole me enam endised. Mõnikord on meil luitunud pilt Isast, aga ta on raevukas ja täis kirge. Ärkamise aegadel kogeme me ülisuurel määral Tema järelejätmatut igatsust meid kätte saada. 

Palvetagem lakkamata Kristuse ihu eest euroopas. 

No comments:

Post a Comment