Monday, March 13, 2017

Päev 13-14 - Palugem lõikuse Issandat

37 Siis ta ütles oma jüngritele: „Lõikust on palju, töötegijaid aga vähe. 38 Paluge siis lõikuse Issandat, et ta saadaks töötegijaid välja oma lõikusele!”
Matteuse 9:37-38

“…töötegijate arv ja lõikuse ulatus sõltub ka tegelikkuses inimestest, kes palvetavad.”
Andrew Murray (kommenteerides Matteuse 9:37-38)

Sisenedes perioodi, kus me keskendume Issanda lõikusele ja töötegijatele, tahan ma hoida seda palvet, mille Jeesus andis, meie silme ees. Ta ütleb väga selgelt, et inimeste Jumala riiki toomise aeg on käes. Polegi sellist aega, kui see aeg käes ei oleks. Siiski on vaja inimesi, kes lõikusepõllul tööd teevad. 

Meie Jumal on ühendamas lõikuse ulatuse inimestega, kes töötavad põllul, et seda saaki koristada. Seda meeles pidades võime lisada need kaks salmi oma igapäevastesse palvetesse.

Juba Vanas Testamendis on olnud Jumala kutse minna ja teha Tema tahet.
“Keda ma läkitan? Kes meilt läheks?”
Isaiah 6:8


Kuigi see ei tähenda, et kõik peaksid minema täisajalisse teenistusse, peame me olema need, kel on tahe minna. Tahe olla välja läkitatud, tahe jagada evangeeliumi kõigiga, keda me kohtame. See tähendab, et tavalised, tublid kristlased ongi väga selgelt Jeesuse esindajad oma töökohtades, koolides ja igal muul elualal, mida nad mõjutavad. Kuna me oleme valguseks neile, kes meid ümbritsevad, tehkem Jumala tahet ning läbi selle saame me näha miljoneid tulemas Tema kuningriiki, üks teise järel. 

Palugem lõikuse Issandat, et ta saadaks välja töötegijad. 


No comments:

Post a Comment