Wednesday, March 8, 2017

Päev 8 - Palve katoliku kiriku eest

35% kõigist eurooplastest on katolikud. Hispaanias, Itaalias ja Poolas on üle 90% kristlastest katolikud. Jumala võimas liikumine Euroopas on kahtlemata võimatu ilma Jumala liikumiseta katolike hulgas.
See aasta märgib 50. aastapäeva Püha Vaimu väljavalamisest Duquesne ülikoolis, USAs, mis algatas karismaatilise uuenduse katoliku kirikus. 2017. aastal palvetagem, et Jumala tuul puhuks katoliku kiriku vanas katedraalis.
„Euroopa saab päästetud“ on kristlaste liikumine kõigist kogudustest. Me ei pea nõustuma kõigis õpetuslikes küsimustes, kuid me ei saa tolereerida ka sektantlust.

Jumal pole kunagi katkestanud töötamist ei vanade kirikute ega uskkonnaväliste kristluse ilmingute kaudu. Me usume, et Jumal toob esile suure uuenduse katoliku kirikus ja teeb temast väga tulemusliku tööriista Euroopa ärkamises.

Palveta täna:
  • Paavst Frantsiskuse ja kõigi piiskoppide eest. Et Püha Vaim täidaks neid selgusega, et evangeliseerida on vaja üleloomulikus väes. 
  • Miljonite katolike eest Euroopas, et nad pöörduksid tõelisesse isiklikku suhtesse Jeesusega kui nende Issanda ja Päästjaga. real personal relationship with Jesus as their lord and savior.
  • Et kogudused. kloostrid ja seminarid saaksid paikadeks, kus uskmatud tuuakse Jumala kuningriiki. 
Tõlgitud: 

No comments:

Post a Comment