Monday, March 20, 2017

Päev 20 - Poolel teel

Kui Jeesuse jüngrid palusid, et Ta neid palvetama õpetaks, alustas Jeesus Meie Isa palvet nende kahe sõnaga "Meie Isa". Andes neile mudeli palvetamaks, rõhutas Jeesus väge, mis peitub selles, kui Jumala lapsed üksteisega koos ühel nõul tegutsema hakkavad. Ühtsus on oluline, sest ühtsuses saab armastus nähtavaks ja see elatakse praktiliselt välja. Matteuse 18 õpetas Jeesus, et meil saab olema palju võimalusi solvumiseks, sellepärast ongi niivõrd hädavajalik nõutada lepitust ja suhete taastamist üksteisega. Jeesus ütles neid sõnu just ühtsuse kontekstis, mis tuleb alandlikkuse kaudu: "kui iganes maa peal kaks teie seast on ühel meelel mingi asja suhtes, mida nad iganes paluvad, siis nad saavad selle minu Isa käest, kes on taevas" (Mt 18:19).  

See ongi, mida me taotleme ESBS "Õhuvägedega" – näha Jumala perekonda maa peal nõustumas taevase otsusega Euroopa mandri suhtes; uskuda 100-miljonilist hingede lõikust järgmise kümne aasta jooksul.

Oleme jõudnud oma 40-päevase paastuga poole peale ning me oleme hämmastunud kõikidest tunnistustest ja inimestest üle kogu maailma, kes on paastumas ja palvetamas Euroopa eest. Samuti oleme poolel teel oma eesmärgini saada 10.000 eestpalvetajat ühinema ESBS õhuvägedega paastuma ja palvetama Euroopa ärkamise eest. Sisenedes selle 40-päevase paastu teise osasse, kas sa palun aitaksid meil jagada sõnumit ja kutsuda 2 - 3 eestpalvetajast sõpra ühinema paastuga ja aitama meid eesmärgini (10.000)?

Tähtsam kui "mis" on sel paastumise hooajal "kuidas". Kutsume neid, kes tahavad pühitseda seda aega mistahes paastumise vormis, et kutsuda rohkem Jumalat oma eludesse ning lisada oma hääl Isa ees, kuulutades koos usus, et "EUROOPA SAAB PÄÄSTETUD!" 

No comments:

Post a Comment