Saturday, March 4, 2017

40 päeva paastu ja palvet, et Euroopa kogeks läbimurret



Elame huvitaval ajal! Üle kogu Kristuse ihu on puhkemas lootus ning paljud tunnetavad vaimus, et käes on Jumala kindlaksmääratud aeg Euroopa jaoks. 2016. a kogunes grupp võtmepositsioonil juhte, kellel on mõju Euroopas (sealhulgas Heidi Baker ja Daniel Kolenda) Šveitsis, et osa võtta ümarlauast. Kõik tunnetasid ühiselt, et Jumal tahab teha midagi erakordset Euroopas.






Meile on antud visioon, mis esmapilgul tundub võimatu: 100 miljonit hinge Euroopas tulevad Jumala kuningriiki järgmiste aastate jooksul. Kuid miks peaks see Jumalale võimatu olema? Usume, et on tulnud aeg tervel Kristuse ihul keskenduda kogu oma energiaga evangeeliumi kuulutamisele nendele, kes veel ei usu. On aeg teha koostööd kristlastega kõikidest erineva tagapõhjaga kogudustest. On aeg uskuda, et tulemas on uus Jeesus-liikumine ja ärkamine meie rahvaste seas.
2017 on strateegilise tähtsusega aasta. 500 aastat reformatsioonist. 50 aastat karismaatilise liikumise sünnist, messiaanlike juutide liikumise sünnist ja sellest, et Jeruusalemm on taas juutide kontrolli all. Need on vaid vähesed tähtpäevad. Usume, et Euroopa vaimulikus atmosfääris toimub sel aastal muutus ning on aeg seda palves kuulutada.
Enne kui Jeesus tegi ühegi imeteo, paastus ta 40 päeva. Enne kui Saul ja Barnabas saadeti välja kuulutustööle, kogudus palus ja palvetas (Acts 13:2-3). Me vajame tõelist töötegijate väljaläkitamist euroopa misjonipõllule. Jeesus ütles: „Paluge lõikuse Issandat, et ta saadaks välja töötegijad” (Mt 9:38). Palume, et Jeesuse mõrsja oleks üks, nii nagu Isa ja Poeg on üks (Joh 17) ja et Tema "Riik tulgu, Tema tahtmine sündigu nagu taevas nõnda ka maa peal  (Lk 11:2).
Usume, et Issand tõstab üles 10.000 eestpalvetajat, kes valmistavad tee Jumala eesmärkidele järgmistel aastatel. Julgustame Sind osalema "Õhuväe" meeskonna esimesel aktsioonil ja ühinema keskendunud paastuajaga. Kutsume Sind ühinema 40-päevase paastuga, mis algab 1. märtsil ja lõppeb 9. aprillil. Need nelikümmend päeva viivad meid juutide Paasapühani ning ka tuhkapäevast ülestõusmispühade nädalasse. 

Kuidas saad Sina võtta sellest osa? 

  1. Ühine ESBS liikumisega palvetamaks prohvetlikku deklaratsiooni „Euroopa saab päästetud“ igapäevaselt kl 5pm (Eestis kl 18.00) ja palveta selle eest vähemalt 5 minutit päevas.
  2. Ühine esimese 10’000 eestpalvetajaga, et Euroopa kogeks vägevat Jumala liikumist ning taassündi, ärkamist ja usupuhastust (renaissance, revival, reformation).
  3. Ühine meiega 40-päevases paastus ja palves Euroopa eest. Mõnesid inimesi kutsutakse tegema tervet 40-päevast paastu vaid veega. Teised paastuvad vee ja mahlaga. Kui Sul pole võimalik teha kõiki 40 päeva, võid Sa valida ka ühe või mitu lühemat perioodi selle 40 päeva jooksul. Kuid see peab olema tõeline ohver, pühendatud Jumalale ning kindel palveaeg päeva jooksul .
Kui oled alaealine või füüsilise puudega, siis konsulteeri palun oma arstiga, millist tüüpi paast sinu seisundiga sobib. Kui Sa pole varem pikemalt paastunud, siis tutvu palun mõnega neist paljudest raamatutest, mis kõnelevad tervislikust paastumisest. Õigesti läbi viiduna ei ohusta paastumine sind, vaid toob suurt kasu su heaolule. Meie veebilehelt leiad lisainfot. 
Kui oled juba ühinenud mõne teise palve- või paastualgatusega, siis võid selle julgesti "Euroopa saab päästetud" algatusega ühendada!
Teades, et igaüks teie hulgast on ülioluline ning tal on roll sellest ajaloolises Jumala liikumises, võid end registreerida lehel  www.esbs.org, et olla osa sellest ebatavalisest seiklusest, mida Jumal Euroopas tegema hakkab. Ootame põnevusega, kuidas Jumal võimsalt tegutsema hakkab ja tahame Sinust kuulda.
Ning ära kunagi unusta "Euroopa saab päästetud!"
Õnnistussoovidega,

Soovivad:

ESBS juhtrühm

Jean-Luc Trachsel, Jean-Pascal Bobst, Christian Kuhn, Peter Wenz, Paul Manwaring, Mattheus Van der Steen, Johannes Hartl and Cristina Bobst

EUROoPA “ÕHUVÄE” TiiM

Johannes Hartl, Bedros Nassanian and Jakob Pilz

Toetus “ümarlauast”, kelle hulka kuulusid…

Heidi Baker, Paul Manwaring, Sue Manwaring, Matheus Van der Steen, Peter Wenz, Ben Fitzgerald, Matthias Kuhn, David Wagner, Markus Wenz, Christian Kuhn, Tim Eldridge, Andreas Keller, Henry Madava, Jean-Pascal Bobst, Barbara Bobst, Daniel Berger, Chris Poeschl, Werner Lehman, Jean-Luc Trachsel, Josiane Trachsel, Bedros Nassanian, Johannes Amritzer, Thierry Juvet, Monique Juvet, Sverre Bjornhaug, Johannes Hartl, David Bonhomme, David Vandeput, Carlos Payan, Blaise Thomi, Daniel Kolenda, …
ALLIKAS: A Call for a strategic time of Fasting and Prayer for Europe






No comments:

Post a Comment