Wednesday, March 15, 2017

Päev 15-16 - Tõmmates rahvaid Jeesuse juurde

kes [Jumal, meie Päästja] tahab, et kõik inimesed pääseksid ja tuleksid tõe tundmisele..
1. Tim. 2:4
 

Ühes varasemas artiklis rääkisime, kui tähtis on tunda Jumala tahet. Vaatasime 1 Johannese 5:14, kus öeldakse, et kui me palume midagi Tema tahte kohaselt, siis Ta kuuleb meid ja vastab meile. annab selle meile. Üks tähtsamaid tõdesid, millest me selle paastu ajal kinni peame haarama, on see: Jumal ei taha, et keegi põrgusse läheks. Ta ei kavatsenud seda, et inimesed elaksid igaveses tules. Jeesus igatseb, et nad oleksid Temaga ja võiksid Teda kogeda igavesti. 

Võime olla kindlad, kui tuleme Isa juurde, paludes Suure Hingede Lõikuse eest neil 40 päeval, et Ta vastab meie palvetele. See ei ole Tema jaoks tundmatu teema. Hingede päästmine on Tema põhitegevusala! Üks Tema nimedest on "muistsest ajast Meie Lunastaja" (Js. 63:16). Ta on täielikult kogu oma olemusega sellega ametis, kogu oma hinge, meele ja jõuga. Jeesusel läheb meel haledaks, kui Ta vaatab rahvahulki, kes ei tunne Teda kui oma Karjast (Mt 9:36).

44 Ükski ei saa tulla minu juurde, kui teda ei tõmba Isa;
Jh 6:44


Keskendudes Lõikusele, palu Isa, et Ta tõmbaks Euroopa rahvad Jeesuse juurde. Tema on see, kes päästab. Tema on see, kes tõmbab inimeste südamed ütlema Talle oma jah-sõna. 

Olgu see meie palve: Isa, tõmba Euroopa rahvad Jeesuse juurde, sest Sina ei taha, et ükski hukkuks. 

No comments:

Post a Comment