Saturday, April 9, 2016

Päev 100. Mis on AZUSA NOW?

Autor: theCall
"Puhuge sarve Siionis, pühitsege paastupüha, kutsuge kokku pühalik koosolek!" (Joel 2:15)

Pühakiri kirjeldab, et mônikord saab aeg "täis"… need on ebatavalise küpsuse ajad, kus Jumal vallandab oma prohvetliku eesmärgi maailma üle. Sellised usu ja ootuse päevad tulevad sageli kriiside või ulatusliku ebakindluse ajal.

15 aastat on Lou Engle ning theCall püüdnud kuulutada julget, kompromissitut sõnumit pühitsusest Jeesusele, keset suurt ühiskondlikku allakäiku. Oleme Ristija Johannese moodi hüüdnud: "Valmistage Issandale teed!"

Kuid Johannese viimane lause ei olnud "valmistage teed," vaid "vaata, Jumala Tall!" Kui see 15 aastat on tõesti olnud nagu Johannese liikumine, siis sellele järgneb kindlasti Jeesuse liikumine! Uskudes, et aastakümned palvet üle kogu maailma on täitnud taeva, võime 9. aprillil 2016 Jumalalt julgesti paluda ärkamise vihma.

Me pühitseme terve päeva - 15 tundi - ühtsusele, imedele, tervenemistele ja evangeeliumi kuulutamisele. Ülemise toa 120 inimese asemel ootame kuni 120,000 ühte kohta ühel meelel, et lihtsalt ülendada Jeesust. Ja inspiratsiooni saamiseks oleme pöördunud kõige võimsama ärkamise poole kaasajal: ajaloolise Azusa tänava ärkamise poole 1906. aastal.


Meie sõjahüüuks on:
"Tule, Püha Vaim!"


No comments:

Post a Comment