Friday, April 1, 2016

Päev 85. Ärkamise laine on rullumas meie ukselävele

Autor: Jennifer Miskov, PhD. raamatute autor ja kõneleja

Mis siis, kui meie põlvkonnale on antud “sünnitada” järgmine suur ärkamine ja Call Azusa on selle murdepunktiks? Sellisel juhul oleks oluline tunda selle liikumise ajalugu. Alustame oma teekonda lugedes, mida Azusa tänava äratusjutlustaja Frank Bartleman tundis neil päevil, mis eelnesid suurele väljavalamisele Los Angeleses, et me ise saaksime panustada veelgi suuremale ärkamisele meie päevil.

"Ärkamise laine on rullumas meie ukselävele. Kas me viskume selle võimsasse rüppe ja  ratsutame sellel kuulsusrikka võiduni? Üks eluaasta praegusel ajal, koos imeliste võimalustega Jumala heaks on väärt sada aastat tavalist elu. "Nelipüha" koputab meie uksele. Ärkamine meie riigis ei ole enam küsimuse all. Aeglaselt, kuid kindlalt on tõusulaine kerkinud, kuni juba lähitulevikus me usume, et päästmise tulvavesi pühib kõik oma teelt.

Wales ei pea enam kaua seisma üksi oma kuulsusrikkas võidus meie Kristusele. Ärkamise vaim on tulemas meie üle, ajendatud Jumala Püha Vaimu hingusest. Pilved kogunevad kiiresti, rasked vägevast vihmast, mille sademed vaid veel veidi viibivad. Kangelased kerkivad üles ähmaste ja põlatud olukordade tolmust, nende nimed saavad ehtima igavest kuulsuste lehekülge Taevas. Vaim on taas hõljumas meie maa üle, nagu loomise koidikul ja Jumala korraldused saavad ilmsiks--"Saagu valgus"! Vend, õde, kui me kõik usuksime, et Jumal suudab seda teha, kas mõistad, mis siis juhtuks? Paljud meist siin ei ela mitte millegi muu jaoks. Suur hulk usklikke palveid on tõusmas Jumala trooni ette ööl ja päeval. Los Angeles, Lõuna-California ja kogu kontinent leiab õige varsti end kindlasti võimsa taassünni agoonias, Jumala Vaimu ja väe läbi." - Frank Bartleman, raamatust “Usutee", 16. november 1905, mõned kuud enne Azusa tänava ärkamise algust.

Palve:
"Taevane Isa, kui üle kogu maailma tõusevad palved Sinu trooni ette praegusel ajal, siis saada sealt alla meile taassünd, saada alla oma vägi, me palume seda Jeesuse nimel!"



No comments:

Post a Comment