Saturday, April 2, 2016

Päev 86. Ainukordne võimalus on meile avanemas

Autor: Jennifer Miskov, raamatute autor ja kõneleja
 
Issanda Jumala Vaim on minu peal, sest Issand on mind võidnud; ta on mind läkitanud viima rõõmusõnumit alandlikele, parandama neid, kel murtud süda, kuulutama vabastust vangidele ja avama pimedate silmi; (Jesaja 61: 1)

Mõtisklus:
Käes on aeg tõusta ja särada. Täna on see päev, kui tuleb sukelduda ja mitte tagasi vaadata. Ole keskendunud Jeesusele. Vasta koheselt Püha Vaimu juhtimisele. Nõjatu Isa südame najale. Nüüd on meie hetk särada. Meie põlvkonnale on antud suur võimalus suunata  järgmise 100 aasta ja rohkemagi eluolu.

Kui see miljardiline hingede lõikus kord vabastatakse, kas poleks tore, kui vastpöördunud oleksid koheselt tervitatud Jumala perre, õpetatud jüngriteks praktiseerima tunnustähti ja imetegusid, sest neil on lähedane osadus Jeesusega? Meil on selline fantastiline võimalus luua uute kristlaste jaoks parimad tingimused perekonnana, armastuses, läheduses ja Jumala väes. Mida me teeme vastutusega, mida Jumal on meile usaldanud?

Sa oled sündinud just praeguse hetke jaoks. Jumal on kutsunud ja varustatud sind, et suudaksid jääda püsima. Tema on alati sinuga.

Julgustagu sind Frank Bartlemani üleskutse, kirjutatud juunis 1906, vaid mõni kuu pärast Azusa tänava ärkamise puhkemist:

"Võimalus, mis on mööda lastud, on igaveseks kadunud. On aeg, mil tõusulaine on kerkimas meie ukselävele. Võime siis sisse hüpata ja saada kantud imelistesse õnnistustesse, edusse ja  võitudesse. Seistes kaldal külmavärinates, arglikult või halvatud tardumuses sellisel ajal, tähendab jääda ilma kõigest ning läbi kukkuda nii siinses elus kui ka igavesti. Jah, see on meie vastutus!

Jumala armu ja poolehoiu vägev tõusulaine on ka praegu rullumas meie poole, oma palves suunatud teekonnal. “Jõgi oma harudega rõõmustab Jumala linna” (Ps. 46: 5). On aeg “kokku saada” ja hüpata sisse, nii individuaalselt kui kollektiivselt. Me oleme ristitud “ühe Vaimuga üheks ihuks” (1 Kr Cor. 12:13). Pangem maha kõik lihalikud tülid ja vaheseinad, mis meid lahutavad üksteisest ja Jumalast. Kui me oleme Tema ihu, oleme 'üks ihu".

Meie elu ainukordne võimalus, mida antakse kord sajandis, on meile avanemas, me võime sellest kinni haarata või selle igaveseks kaotada. Pole aega viivitada. Tegutse kiiresti, muidu ​​võtab keegi teine su krooni. Oh, Kristuse kogudus, ärka! Saa ristitud väega. Siis lenda päästma teisi. Ja kohtuma oma Jumalaga."

Palve:
Püha Vaim, ärata meid!

No comments:

Post a Comment