Sunday, April 3, 2016

Päev 89. Frank Bartleman enne Azusa tänava ärkamist


Autor: Jennifer Miskov, raamatute autor ja kõneleja

Järgnev on kokkuvõte Frank Bartlemani tunnetusest, mis tal oli Los Angeleses enne, kui Azusa tänava ärkamine puhkes oma täiuses.

"Ma käisin pidevalt nii ööl kui päeval erinevatel teenistustel, manitsedes inimesi kogu aeg palvele ja usule ärkamise pärast. Veetsin veel ühe terve öö palves koos vend Boehmeriga. Ühel õhtul Uue Testamendi koguduses, kui koguduse peal oli sügav palve vaim, tuli Issand  äkki nii lähedale, et me võisime tunda tema kohalolekut nii, nagu oleks ta meid täielikult ümber piiranud. Kaks kolmandikku inimestest kargas hirmunult jalule ja mõned jooksid kiiruga majast välja, jättes maha isegi oma kübarad ja mütsid, olles justkui hirmust segased. Polnud mingeid ebatavalisi nähtavaid ilminguid, mis sellist ehmatust põhjustada oleksid võinud. See oli üleloomulik ilming Tema lähedusest. Mida teeksid küll sellised inimesed, kui nad näeksid Issandat? Alustasin palvekoosolekuid ühes majakeses, kus meil oli rohkem vabadust, et palvetada ja oodata Issandat ... Ta tuli ja täitis meie väikese majakese auhiilguse pilvega, kuni ma vaevalt suutsin Tema ligiolu taluda"

Palve:
"Issand, palun täida täna kõik paigad ja sopid meie südames oma armastusega. Piiraku Sinu ligiolu meie elusid ja ümbritsegu meid Sinu auga täna järjest suuremal määral".
 

No comments:

Post a Comment