Tuesday, February 23, 2016

Päev 47. Tema on tähtsaim

Autor: Shawn Bolz, Los Angelese Pastor

“Vaadates usu alustajale ja täidesaatjale Jeesusele, kes risti kannatas temale oodatava rõõmu asemel, häbist hoolimata, ja on istunud Jumala aujärje paremale käele.” (Hb 12:2)

Mõtisklus
Jumal viib sind oma armastusse! Ta ei oota, et töötaksime tema heaks, vaid temaga koos. Ta ei taha, et peaksime arvet, kui mitu inimest on päästetud saanud, vaid kui palju inimesi oleme suutnud armastada tema kuningriiki. Ta kutsub meid armuma, kellesse tema armunud on. Kui Jeesus oli Ketsemani aias (Luuka 22:42), siis Temagi küsis Jumalalt, kas Isa ei säästaks teda ristisurmast. Midagi selles tohutult raskes hetkes pani Jeesuse ikkagi maksma meie eest seda kallist hinda. Heebrea kirja autor määratleb seda hetke öeldes: Kes risti kannatas oodatava rõõmu asemel.

Me näeme siin, et MEIE OLEME selle oodatava rõõmu põhjus. Meie pärast tahtis ta maksta mistahes hinda! Kui sa palvetad täna, küsi Jumalalt, kes on see oodatav rõõm, mille Ta sinu ette on pannud! Muidugi on see su oma pere, lähedased sõbrad, kuid samuti töö- ja koolikaaslased ning inimesed, keda oma elurännakul kohtad.

Paljud inimesed üritavad kuulutada evangeeliumi justkui esinedes Jumalale. Aga asi pole selles, mida või kuidas sa "teed". Vaja on armuda ja mõista "kellega" oled sa seeläbi ühenduses. Sulle antakse võimalus armastama hakata “oodatavat rõõmu” ja sellest kasvab siis välja su töö.

Palvefookus:
Palveta ja hakka täitma oma südant kõigiga, keda Jumal ealeski kutsub sind armastama. Palu, et Jumal laiendaks su võimet tunda armastust nende vastu ning aitaks nendega kontakti luua isegi enne, kui neid kohtad. Palu, et Jumal asetaks armastuse su ellu iga päev, nii et kui sul on võimalus rääkida inimestega, poleks ükski algus ebamugav.

No comments:

Post a Comment