Saturday, February 13, 2016

Päev 37. Koos kui üks tervik


Autor: Bill Johnson, Betheli koguduse vanempastor (Redding, CA)

“Kui Issand koda ei ehita, näevad ehitajad selle kallal vaeva ilmaasjata! Kui Issand ei hoia linna, valvab valvur ilmaaegu!” Psalm 127:1


Mõtisklus:
.... Armastus ja usk on kaks kristliku elu põhialust.

Olümpial osalevad sportlased ei jõua mängudele kunagi vaid andekuse alusel. Nende puhul on võimsasti näha, kuidas andekus/and saavutab oma täispotentsiaali distsipliini/raske töö kaudu.

Samasugune on pilt kogudusest, kes on muutumas küpseks inimeseks. Ma kasutasin ainsust selle mõttega, et me peame kõik koos toimima kui üks tervik. Kõik liikmed hakkavad töötama täiuslikult koordineeritult ja harmoonias, täiendades teineteise ameteid ja vaimuande, vastavalt juhistele, mida annab Koguduse Pea. See ei ole tõotus, mis täitub alles igavikus.

Seda kirjutades ei mõtle ma inimlikku täiuslikkust, vaid võimalikkust toimida ametites täiuslikult, ilma kiivuseta ning et selline täiuslikkus saab areneda siis, kui Tema ligiolu muutub nähtavamaks. Peame uskuma, et see on võimalik, sest Tema ütles nii.

Palve:
"Sina oled ehitaja Jumal. Andesta meile, et oleme ehitanud oma kuningriike Sinu riigi rajamise asemel. Püstita oma kuningriik maa peal, nii et rahvad hakkavad kartma Sinu nime, kui Sa ilmud meie sekka oma auhiilguses, kui meie elame ühtsuses".


No comments:

Post a Comment