Thursday, April 6, 2017

Päev 37 - On sinu aeg tõusta kotkana kõrgele!


Sa oled võimas ja sa särad Jeesusele. Su elu on valgus, mitte väike leek, mida saatan püüab kustutada, vaid tegelikult suur ja vägev valgus, mida pimedus ei saa ära võita. Oled rohkem kui võitja, sest Püha Vaim elab sinu sees. Tahan sinuga jagada visiooni, mida Jumal on mu südames üles tõstnud. Nägin tibupoegi jooksmas pori sees. Isegi, kui nende pead maha raiuti, jooksid nad meeleheitlikult ringiratast, surres verekaotusest. Siis näitas visioon kotkaid, Nemad lendasid kõrgel ning olid vabad. Kotkas sööstab maa peale, haarab kaasa mao ning siis tõstab selle õhku, kuni madu ei saa enam hingata. Kotkas läheb Jumalas nii kõrgele, et Vaenlasel ei jätku enam ei õhku ega jõudu. Sina oled kotkas ja käes on sinu aeg lennata kõrgemale, kõrgemale vööndist, kus on maod.
Mul paluti kirjutada, kuidas jõuda moslemite ja teiste evangeliseerimata inimesteni. Nendeni saab jõuda täpselt nii, nagu teistegi inimesteni--armastuse ja palvega. Oleme kuulnud paljusid tunnistusi, kuidas inimesed teistest uskudest näevad ilmutusi Jeesusest. Palveta unenägusid ja ilmutusi oma linna rahvale ja palu, et Jumal annaks sulle tarkuse sõna, et jagada Tema armastust. Seejärel pead inimesi aktiivselt armastama hakkama!

Reisides jutlustades üle kogu Euroopa, on mul suur rõõm, et kogudused on võtnud vastu pagulasi. See on Jumala salajane strateegia tuua evangeliseerimata inimesed otse sinu ukselävele. Õpetades neile inglise keelt, paku ka kutseõpet ning pane nad riidesse. Nad kogevad seda vahet (Jumala sügavat armastust) sinus. See ongi evangeeliumi jagamine sõnades ja evangeeliumi näitamine tegudega. Mosambiigis käime me igal nädalal külades. Käime kojast kotta ning veedame aega inimestega nende kodudes, rääkides neile Jeesusest, palvetades nende eest, kes on haiged ning kuulates nende lootusi ja unistusi. Ostame ka voodeid ja ämbreid ja toitu neile, kes on vajadustes, aidates praktilistes asjades.  
Palu Jumalalt võtit, et jõuda oma naabrite ja linnani. Jumal on loov ja täis headust. Keegi pole  Meie Isale nähtamatu ning keegi ei tohiks olla ka meile, Tema ihule, nähtamatu. Iga inimene on poeg või tütar, keda Isa tahab emmata oma tervendavas armastuses. Ma tõesti usun. et käes on Euroopa aeg. Siin on nii palju sügavaid ärkamise kaevusid, mis hakkavad uuesti voolama. Palu Jumalal sulle näidata, kuidas Tema näeb sinu linna, mis on see laul, mis kõlab sinu rahva üle? Ära ütle, et Euroopas on liiga raske, sest Jumalale pole miski raske ja armastus võidab. Mine ja jaga kõike, mida sulle antud on.Ära kohku tagasi. Ära jookse ringiratast. Oled määratud olema kotkas. Tõuse kõrgele. Armas inimene, tõuse kõrgele!
Heidi G. Baker, PhD
Iris Global'i kaasasutaja ja tegevdirektor


No comments:

Post a Comment